headera1HEADERPLAYSTOREheaderbheaderc

i1

i1

i1

i1

i1

i1

i1

i1

Šesti Outdoor foto&film festival -3fok Kreševo svečano je zatvoren

16 ERMIN OKERIC CRVENI KUK

 

Šesti Outdoor foto&film festival - 3fok Kreševo svečano je zatvoren u subotu navečer, dodjelom nagrada u sedam kategorija fotografije i dvije kategorije filma. Samoj dodjeli prisustvovali su brojni nagrađeni autori i gosti iz svijeta outdoor aktivnosti. Organizator je kazao u svom obraćanju prisutnima kako je to jedini festival u Bosni i Hercegovini koji posebnu pažnju i poštovanje posvećuje outdoor aktivnostima, prirodnim ljepotama i zaštiti prirode.

Otvorene prijave za 6. 3FOK

3FOK 2018 NAJAVA

 

Direkcija festivala poziva sve planinare, alpiniste, speleologe, bouldere, turne skijaše, brdske bicikliste, paraglajdere, avanturiste, biologe, ekologe, kao i sve druge zaljubljenike u planine i planinsku prirodu, a koji imaju fotografski aparat, filmsku ili video kameru, te se služe njima profesionalno ili, pak, amaterski, da svoje radove pošalju na 5. OUTDOOR FOTO & FILM FESTIVAL .KREŠEVO – 3FOK, koji će se održati u Kreševu od 26.7.-29.7.2018.

Lista fotografija na izložbi 3fok 2017.

p04

 

 

Žiri Festivala odabrao je najbolje fotografije iz 8 kategorija. Listu fotografija koje će biti prikazane na ovogodišnjoj izložbi donosimo u nastavku.

Program 2017.

1_-DARIO_ZAGAR_JESEN.jpg
 
 
Nakon prijema radova i ocjena žirija direkcija festivala donosi raspored projekcija kao i dijela dodatnih sadržaja koji će se organizirati u sklopu festivala.
 

Otvorene prijave za 5. 3FOK

PRIJAVE2017.png

 

Direkcija festivala poziva sve planinare, alpiniste, speleologe, bouldere, turne skijaše, brdske bicikliste, paraglajdere, avanturiste, biologe, ekologe, kao i sve druge zaljubljenike u planine i planinsku prirodu, a koji imaju fotografski aparat, filmsku ili video kameru, te se služe njima profesionalno ili, pak, amaterski, da svoje radove pošalju na 5. OUTDOOR FOTO & FILM FESTIVAL .KREŠEVO – 3FOK, koji će se održati u Kreševu od 27.7.-30.7.2017

REZULTATI 2016

1 TOMISLAV MARKOVIC POKRENIPLANINU

 

Krajem srpnja u Kreševu je održan 4. Outdoor foto&film festival Kreševo 2016, ili 3FOK, 30.7.2016. svečano zatvoren. Glavni dio svečanosti svakako je predstavljalo proglašenje najuspješnijih radova u programu fotografije u 10 kategorija i u programu filma u dvije kategorije, a prema glasovima osmočlanog stručnog žirija.

Lista fotografija na izložbi 3fok 2016.

43fokprvanajava

 

Žiri Festivala odabrao je najbolje fotografije iz 10 kategorija. Listu fotografija koje će biti prikazane na ovogodišnjoj izložbi donosimo u nastavku.

 

Prvi poziv za 4. 3fok

43fokprvanajava

  

 

Direkcija Festivala poziva sve planinare, alpiniste, speleologe, bouldere, turne skijase, brdske bicikliste, paraglajdere, avanturiste, biologe, ekologe i sve druge zaljubljenike u planine i planinsku prirodu

Fotografije na izložbi 2015

p06

 

Nakon što je žiri dostavio svoje rezultate izvršena je selekcija fotografija koje će biti izložene na ovogodišnjem 3fok-u. Listu fotografija donosimo u nastavku. Lista je formirana prema abecednom redu, a ne prema uspjehu prilikom ocjenjivanja. Čestitke svim autorima.

 

 

Raspored 2016

p02

 

 

Nakon što je žiri završio svoj posao organizatori 3fok-a objavljuju raspored projekcija filmova. 

  

designer17